Ομάδα περίπου 50 νεαρών βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα για να διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση καταλήψεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί μετά τη σύντομη διαμαρτυρία στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποχώρησαν.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.
Δήλωση Πέτσα
«Αντιδημοκρατικές ενέργειες, όπως η σημερινή στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν πτοούν την κυβέρνηση» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
«Πολύ περισσότερο δε», όπως λέει, «όταν το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας