Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε επί σειρά ετών στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του.
Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με σοβαρά μεταδιδόμενο νόσημα και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Ο 57χρονος προφυλακίστηκε αρχικά στις φυλακές Τριπόλεως και στο πλαίσιο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.
Η εξέλιξη αυτή έδωσε εφιαλτικές διαστάσεις στην υπόθεση ασέλγειας καθώς ο ιερέας θα μπορούσε να κολλήσει την 12χρονη, η οποία όμως σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της.
Ο ίδιος ο 57χρονος φέρεται να μην γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και ρωτούσε επίμονα τους γιατρούς για ποιο λόγο άλλαξε σωφρονιστικό ίδρυμα και υποβάλλεται σε τόσες ιατρικές εξετάσεις.
Ο ιερέας παρέμεινε κρατούμενος σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν ειδικά διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Στο ίδιο κελί κρατούνταν στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου