Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θύματα κλοπής ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Θύματα κλοπής ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έκλεψε από το παλάτι του Κένσιγκτον όταν συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Η Καμίλα Καμπέλο παραδέχτηκε ότι έχει κάποιες… κακιές συνήθειες, που την οδήγησαν, κατά την επίσκεψή της στο παλάτι του Κένσινγκτον τον περασμένο Οκτώβριο να αφαιρέσει κάτι ως ενθύμιο.

Η 22χρονη τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από την επιτυχία της «Havana» επισκέφτηκε πρόσφατα το Παλάτι με αφορμή την τιμητική εκδήλωση για τους φετινούς Teen Hero Awards, όπου πέρασε λίγο χρόνο με το βασιλικό ζεύγος.

View this post on Instagram

thank you so much @AMAs what a lovely night !!!!

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Ενώ βρισκόταν στο Παλάτι, η Καμίλα Καμπέλο αποκάλυψε πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γκρεγκ Τζέιμς του BBC την προκάλεσε να κλέψει κάτι από εκεί, ως ενθύμιο για την επίσκεψή της και η ίδια δεν κατάφερε να αντισταθεί.

«Ήμασταν έτοιμη να συναντήσουμε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, και λέω «Κλέψε κάτι». Είπα, «Κλέψε αυτό το μολύβι»», αφηγήθηκε ο Τζέιμς.

«Και εγώ απάντησα, «Με προκαλείς;». Οπότε το έκανα», σχολίασε με την σειρά της η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή του.

Ωστόσο όπως λέει η Καμίλα Καμπέλο, μόλις ολοκλήρωσε την «κλοπή», ο Τζέιμς αποκάλυψε τι έκανε.

«Και μετά εσύ, σε έναν από τους ανθρώπους του παλατιού, με μαρτύρησες και έλεγες,»Έκλεψε ένα μολύβι». Και εγώ λέω, «Θεέ μου. Το έβαλα στην τσάντα της μαμάς μου, η μαμά μου φώναζε, «πρέπει να το επιστρέψουμε!» και εγώ της απάντησα, «Όχι, με προκάλεσε, έπρεπε να πάρω το μολύβι!», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Οπότε το έχω ακόμη. Συγγνώμη Ουίλιαμ, συγγνώμη Κέιτ.

Ειλικρινά δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες βράδυ. Έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου», πρόσθεσε.

Η απάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ

Η παραδοχή της Καμίλα Καμπέλο δεν άργησε να φτάσει μέχρι το Παλάτι του Κένσιγκτον, κατοικία του βασιλικού ζεύγους που εκπροσωπείται στον επίσημο λογαριασμό, το οποίο σχολίασε περιπαιχτικά την κατάσταση.

Απαντώντας στην συνέντευξη του BBC, το Παλάτι δημοσίευσε emoji που δείχνει δυο μάτια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει πως γνώριζαν πολύ καλά για το κλεμμένο αντικείμενο…

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024