
Σε Παρίσι και Βίλνιους ο Σταϊκούρας
Ο Υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στο 10ο Διεθνές Φόρουμ για τη «Διαφάνεια και Ανταλλαγή Πληροφοριών για Φορολογικά Θέματα»
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα παραβρεθεί σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στον ΟΟΣΑ, όπου θα συμμετάσχει στο 10ο Διεθνές Φόρουμ για τη «Διαφάνεια και Ανταλλαγή Πληροφοριών για Φορολογικά Θέματα».
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο κ. Σταϊκούρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Bruno Le Maire και με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ κ. Angel Gurria.
Αύριο, ο Υπουργός Οικονομικών θα βρίσκεται στο Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα είναι ομιλητής στο «17+1 High Level Fintech Forum» σχετικά με την συνεισφορά του Fintech στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών της Λιθουανίας κ. Vilius Šapoka.
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»






