Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νετανιάχου αποκαλύπτει το σχέδιο επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ

Ο Νετανιάχου αποκαλύπτει το σχέδιο επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ

Το σχέδιο επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, τονίζονας ότι η χώρα του κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε την Κυριακή ότι το Ιράν σχεδιάζει επιθέσεις εναντίον της χώρας του και δήλωσε πως κάνει τα πάντα για να τις εμποδίσει.

«Η ιρανική επιθετικότητα»

«Η ιρανική επιθετικότητα στην περιοχή μας και εναντίον μας συνεχίζεται», είπε ο Νετανιάχου, ο οποίος από την Πέμπτη είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία του Ισραήλ που κατηγορείται για διαφθορά ενώ ασκεί ακόμη τα καθήκοντά του.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, συνοδευόμενος από ανώτατους στρατιωτικούς.

Στο Ισραήλ βρισκόταν χθες Κυριακή ο αμερικανός στρατηγός Μαρκ Μίλι, επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού των ΗΠΑ, για συνάντηση με τον ισραηλινό ομόλογό του Αβίβ Κοχάβι.

«Κάνουμε τα πάντα»

Οι δύο στρατηγοί συζήτησαν «επιχειρησιακά ζητήματα και τις περιφερειακές εξελίξεις», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Κάνουμε τα πάντα για να εμποδίσουμε το Ιράν να εγκατασταθεί εδώ στην περιοχή μας» και «να μετατρέψει το Ιράκ και την Υεμένη σε βάσης εκτόξευσης πυραύλων και ρουκετών εναντίον του κράτους του Ισραήλ», συνέχισε ο Νετανιάχου.

«Αυτό περιλαμβάνει και τα απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσουμε τη μεταφορά φονικών όπλων από το Ιράν στη Συρία, είτε από αέρος είτε από ξηράς», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024