
ΠΑΟΚ : Στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας οι παίκτες του Δικεφάλου
Κοντά στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, που περνάει δύσκολα, η ποδοσφαιρική ομάδα, που αποφάσισε να δωρίσει στην ΚΑΕ το πριμ νίκης κόντρα στη Λάρισα
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, με τα προβλήματα να μην έχουν σταματημό για την ομάδα του Δικεφάλου.
Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, όπου τέτοιου είδους προβλήματα έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια.
Κάτι που γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έχει παρακολουθήσει από κοντά ματς της μπασκετικής ομάδας και έχει μια παραπάνω επαφή με το τμήμα.
Έτσι, οι παίκτες του Δικεφάλου αποφάσισαν να βοηθήσουν αυτούς της ΚΑΕ αναλαμβάνοντας μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία.
Στον εσωτερικό κανονισμό του ΠΑΟΚ προβλέπεται πριμ για κάθε νίκη που διατηρεί την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, κι αυτό οι παίκτες αποφάσισαν να το διαθέσουν στην ομάδα μπάσκετ.
Πρωτοβουλία για την οποία ενημερώθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης και αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό, ώστε να συνδράμει κι εκείνος με τον τρόπο του.
Είναι μια κίνηση στήριξης από τις πολλές που αναμένεται να ακολουθήσουν, ώστε να σωθεί το μπασκετικό τμήμα.
- Τα δυσάρεστα συναισθήματα και το σκληρό μάθημα
- Η φάση της χρονιάς στην Αγγλία και η σωστή παρέμβαση του VAR
- «Οι παρακρατικοί μηχανισμοί δεν είναι πατριωτικό καθήκον» – Τι λέει η Μιλένα Αποστολάκη για τους κοινούς στόχους ΕΥΠ και Predator
- Πέθανε ο «Στίβεν Κινγκ της Ιαπωνίας» Κότζι Σουζούκι – Το Ring και η κληρονομιά του τρόμου
- Μεντιλίμπαρ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά…»
- Ο Τραμπ απέκτησε και χρυσό άγαλμα – Για να μπορούν οι οπαδοί του να προσεύχονται για την ασφάλειά του




