Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Black Friday: 4+1 tips για να βγεις κερδισμένος

Black Friday: 4+1 tips για να βγεις κερδισμένος

Πρακτικές συμβουλές για τη μεγάλη αυτή ημέρα

Την περιμένεις με… αγωνία! Ήδη σκέφτεσαι το νέο smartphone ή εκείνη την DSLR camera που μήνες τώρα λες να αγοράσεις! Η Black Friday πλησιάζει και τα πολυκαταστήματα, αλλά και πλήθος μικρότερων καταστημάτων και e-shop, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγαλύτερη γιορτή προσφορών του χρόνου, που πρώτα τα Public έφεραν στην Ελλάδα.

Η «Μαύρη Παρασκευή» όμως, που φέτος πέφτει στις 29 Νοέμβρη, πρέπει να σε βρει προετοιμασμένο. Για να βγεις κάτι παραπάνω από κερδισμένος στο… ταμείο, συγκεντρώσαμε μερικά έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν τη μεγάλη ημέρα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

  1. Πόσο αντέχει η τσέπη σου;

Επειδή οι προσφορές θα είναι πολλές και δελεαστικές και μπορεί να καταλήξεις να αγοράζεις πράγματα που δεν είχες υπολογίσει, όρισε εξ’ αρχής το ποσό που μπορείς να διαθέσεις για τις αγορές σου και προσπάθησε να μείνεις πιστός σε αυτό.

  1. «Σκάναρε» από νωρίς για προσφορές

Η σωστή έρευνα αγοράς ξεκινά αρκετές ημέρες νωρίτερα. Κάνε μια βόλτα από τα καταστήματα ή online, δες ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν, τσέκαρε τις τιμές τους και μείνε σε εγρήγορση για πιθανές διακυμάνσεις των τιμών.

  1. Γίνε άρχοντας της λίστας

Στην ίδιο λογική με παραπάνω, κατέγραψε σε μια λίστα αυτά που σε ενδιαφέρουν να αγοράσεις ώστε να μην «παραστρατήσεις» όταν οι προσφορές θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή!

  1. Οι φίλοι σου τα newsletter

Μπορεί οι εκπτώσεις να ξεκινούν επίσημα με το που θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα καταστήματα την Παρασκευή το πρωί αλλά σε πολλά sites και e-shops οι προσφορές «ανεβαίνουν» από το προηγούμενο βράδυ! Γράψου στα newsletter των καταστημάτων που σε ενδιαφέρουν και ενημερώσουν πρώτος για όλες τις προσφορές.

  1. Φόρα τα… αθλητικά σου

Ναι καλά διάβασες! Εξοπλίσου με τα πιο άνετα αθλητικά σου παπούτσια και ξεκίνα το πρωί της Παρασκευής προετοιμασμένος για πολύ περπάτημα και στήσιμο σε ουρές. Πολλά καταστήματα έχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για τους πρώτους πελάτες που δεν θα θέλεις να χάσεις!

Και τώρα είσαι έτοιμος για την μεγάλη ημέρα! Ακολούθησε τα tips που μοιραστήκαμε μαζί σου και να είσαι σίγουρος ότι θα φέτος θα «χτυπήσεις» τα καλύτερα deals.

Και μην ξεχνάς ότι το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη τον θεσμό στην Ελλάδα το 2016, πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, ανακοίνωσε και φέτος όπως κάθε χρόνο ακριβώς τις ποσότητες που διαθέτει σε τιμές Black Friday. Για το 2019 τους καταναλωτές περιμένουν στα Public ενδεικτικά: πάνω από 28000 smartphones, 6.000 laptops, 9.000 tablets, 14.000 wearables, 25.000 τηλεοράσεις, 80.000 gaming προϊόντα. Tα Public Black Friday Terra Trucks χωράνε συνολικά πάνω από 1.500.000 προϊόντα σε τιμές προσφοράς γιατί Black Friday σημαίνει Public.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024