Για τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά το ταραχώδες συνέδριο, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος

Για τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά το ταραχώδες συνέδριο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος.

«Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς είναι ότι δεν δίνει τόσο μεγάλη σημασία στις ψήφους, αλλά στο πρόσωπο» είπε και συμπλήρωσε πως «θέλει να προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής. Στη σκέψη του πρωθυπουργού είναι στο πρόσωπο του νέου ΠτΔ να σηματοδοτείται το πέρασμα στη νέα περίοδο που προσπαθεί να επικοινωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αναφορικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είπε πως «τα στοιχεία τα δικά μου είναι ότι δικαίωμα απόκτησης κάρτας μέλους έχουν 4280 άτομα. Ωστόσο 1230 πρόσωπα έδωσαν τα 5 ευρώ και πήραν κάρτα συνδέσμου». «Η επισήμανση του Γερουλάνου ότι δεν υπήρξε απαρτία έχει βάση» επεσήμανε.

Τέλος, σημείωσε πως «τα δύσκολα ξεκινούν από τώρα. Το θέμα για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι να κόψει κεφάλια, αλλά να προχωρήσει με συνθέσεις επιτυγχάνοντας μια ενότητα του χώρου».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr