Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με το Λαύριο αφού πέτυχε 33 πόντους και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Λαυρίου με 73-60.
Έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα που πετυχαίνει σε δύο διαδοχικά ματς πάνω από 30 πόντους, αφού στο ματς της του προπερασμένου Σαββάτου είχε 35, μετά τον αείμνηστο Άντονι Γκράντι.
Ο Γκράντι την περίοδο 2007-2008 είχε πετύχει 30 πόντους στη νίκη του Πανελληνίου επί του Κολοσσού στη Ρόδο με 90-77 και 35 πόντους στην εντός έδρας νίκη του Πανελληνίου επί του Αιγάλεω με 80-76.
Μάλιστα, ο Λάνγκφορντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ που πετυχαίνει 30 πόντους σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο