Βολιβία : Ανήγγειλαν διάλογο για τον τερματισμό της κρίσης
Η προσωρινή κυβέρνηση της Βολιβίας και οι διάφορες παρατάξεις που την αμφισβητούν θα ξεκινήσουν από σήμερα τον διάλογο προκειμένου να τερματισθεί η πολιτική και κοινωνική κρίση.
Η προσωρινή κυβέρνηση της Βολιβίας και οι διάφορες παρατάξεις που την αμφισβητούν θα ξεκινήσουν από σήμερα τον διάλογο προκειμένου να τερματισθεί η πολιτική και κοινωνική κρίση, που έχει κοστίσει ήδη τη ζωή σε 32 ανθρώπους, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Δημοσίων Εργων Γιέρκο Νούνιες.
«Για την ειρήνευση»
«Στις 16.00 (22.00 ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσουμε τον διάλογο για την ειρήνευση στη χώρα», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους, εν είδει εκπροσώπου Τύπου του κυβερνητικού σχήματος που ανέλαβε την εξουσία μετά την παραίτηση του πρόεδρου Εβο Μοράλες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026





