Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπάς «χούλιγκαν» σπάει πούλμαν με λοστό

Παπάς «χούλιγκαν» σπάει πούλμαν με λοστό

Ο τόπος του... εγκλήματος ήταν η Σαντορίνη και πρωταγωνιστής, πέρα από τον παπά σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, και ένας δάσκαλος οδήγησης με τον μαθητή του σε πούλμαν της σχολής οδηγών

Ένα πραγματικά απίθανο -θεϊκό θα έλεγε κανείς- περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο στη Σαντορίνη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής είναι ένας παπάς, ο οποίος με την κίνηση που έκανε διεκδικεί τον τίτλο του ψυχραιμότερου Έλληνα του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο ιερέας – τιμωρός διέλυσε με ένα λοστό ένα πούλμαν.

Ο τόπος του… εγκλήματος ήταν η Σαντορίνη και πρωταγωνιστής, πέρα από τον παπά σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, και ένας δάσκαλος οδήγησης με τον μαθητή του σε πούλμαν της σχολής οδηγών.

Η ώρα της… δράσης

Στο πρώτο βίντεο διακρίνεται ο ρασοφόρος οδηγός του αγροτικού να βγαίνει προς στιγμήν θυμωμένος από το όχημα και αμέσως να το ξανασκέφτεται, να μπαίνει μέσα και να οδηγεί το αγροτικό μπροστά στο πούλμαν, εμποδίζοντάς το να κινηθεί.

Ο ρασοφόρος βγαίνει από το όχημά του με ένα λοστό κι αρχίζει να σπάει συστηματικά το πούλμαν, ενώ ο οδηγός ζητάει από τον μαθητή να τραβήξει βίντεο με το κινητό του, ενώ εκείνος ειδοποιεί την Αστυνομία φωνάζοντας «έλα γρήγορα, ο παπάς μου σπάει το αυτοκίνητο».

Η οργή του ρασοφόρου όμως δεν σταματά εκεί. Στο δεύτερο βίντεο, κι αφού έχει εκτονώσει την οργή του σε όλα τα τζάμια του πούλμαν, ακούγεται να φωνάζει: «Κι άμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου!»

Απολαύστε τον…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024