Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα - Θα παραμιλάει η Ευρώπη

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα – Θα παραμιλάει η Ευρώπη

Οι Καταλανοί έχουν τη διάθεση να περιμένουν τον πρώην παίκτη των Μπλέιζερς μέχρι να αποθεραπευτεί. Η Μπαρτσελόνα είναι απλά ασταμάτητη

Ο Αμπρίνες ήταν μόνο η αρχή. Με τον Μίροτιτς έμεινε άφωνη η μπασκετική Ευρώπη. Ο Χίγκινς άρχισε να κάνει απόσβεση, του τεράστιου ποσού που δόθηκε.

Ο Ντιλέινι φόρεσε τη φανέλα των «μπλουγκράνα» για να αποδειχθεί ότι η Μπαρτσελόνα «χτυπάει» ό,τι κινείται κι ότι πετάει. Το μεγαλύτερο -ίσως- κλαμπ του πλανήτη δεν έχει ταβάνι.

Όποιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά, σε όποιο σπορ, είναι δυνάμει στόχος, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην ασχοληθούν οι άνθρωποί της με τον Πάου Γκασόλ!

Ο παίκτης ορόσημο του ισπανικού μπάσκετ έμεινε ελεύθερος από τους Μπλέιζερς και τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη τον θέλουν να είναι στόχος της Μπάρτσα.

Πρώτιστο μέλημα του Γκασόλ είναι να συνεχίσει την αποθεραπεία στο αριστερό του πόδι, με τον τραυματισμό του να είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

Οι Καταλανοί δεν έχουν πρόβλημα να τον περιμένουν, άλλωστε ο θόρυβος που θα κάνει ενδεχόμενη επιστροφή του Πάου στην Ευρώπη και δη στην Μπαρτσελόνα είναι μεγαλύτερος απ’ όσα (πολλά) μπορεί να κάνει όταν είναι υγιής στις τέσσερις γραμμές.

Αν και στα 39 του ο Γκασόλ παραμένει μια από τις πλέον ισχυρές μπασκετικές προσωπικότητες στον πλανήτη κι οι ισχυροί θέλουν να έχουν… ισχυρούς στις τάξεις τους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024