
Δαγκωτό Τουσκ
Οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές έμειναν στο ξενοδοχείο Sheraton και το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν σύσκεψη για να καθορίσουν, όπως είπαν, τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο Ζάγκρεμπ
Οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές έμειναν στο ξενοδοχείο Sheraton και το πρωί της Τετάρτης (λίγο πριν από την άφιξη του κ. Μητσοτάκη στο Ζάγκρεμπ) πραγματοποίησαν σύσκεψη για να καθορίσουν, όπως είπαν, τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο Ζάγκρεμπ.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ομοφώνως αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τουσκ ως πρόεδρο του ΕΛΚ, αλλά και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, αντιπρόεδρο.
Το ποιος είναι ο κ. Τουσκ γνωρίζετε. Ο κ. Αβέρωφ είναι πρόεδρος του Κόμματος ΔΗΣΥ της Κύπρου, ένα κεντροδεξιό κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Γλαύκος Κληρίδης και μ’ αυτό κέρδισε τις εκλογές ο Νίκος Αναστασιάδης.
Οι ευρωβουλευτές μού είπαν ότι για την υποψηφιότητα του κ. Αβέρωφ έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
- Μηδέν… του μηδέν: Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο έχασαν έναν ακόμη τελικό (vids, pics)
- Ο Λευκός Οίκος επέστρεψε στην χολιγουντιανή ρητορική: Η νέα ανάρτηση και το «φάντασμα» του Λίαμ Νίσον
- Κρήτη: Νεκρός άνδρας έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ του
- Άγιοι Ανάργυροι: Υποσιτισμένα τα τρία παιδιά που ζούσαν σε σπίτι τρώγλη – Είχε γίνει καταγγελία και στο παρελθόν
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα



