Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η εκρηκτική art director μίλησε για την καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα, την κριτική που της κάνει η κόρης της, για τη γνωριμία του με τον σύζυγό της, για το χώρο της μόδας αλλά και για το πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετωπίζει.

«Είμαι μια εργαζόμενη μαμά με δύο παιδιά, δε νομίζω ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο» είπε η Ζενεβιέβ ενώ τόνισε ότι η κόρη της Ροζαλία βλέπει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και την κρίνει αρνητικά.

«Εννοείται ότι μαγειρεύω. Βαριέμαι να ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα», δήλωσε η Ζενεβιέβ, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της Βασίλης της ζητάει το ίδιο φαγητό αλλά δεν ξέρει να το φτιάξει.

«Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Τον είδα και είπα ‘αυτός δικός μου’», εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ, αναφέροντας ότι είναι μαζί από το 2006.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η βάση του άνδρα της είναι στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη σχέση τους.

«Ο σύζυγός μου, ο Βασίλης, περνάει μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του. Έχω τους γονείς του.

Έχουμε και οι δύο τρελή αγάπη για την μόδα, οπότε προτεραιότητά μας ήταν πάντα η δουλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ.

«Οι αποστολές θέλουμε να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα, αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας για το ριάλιτι μόδας στο οποίο εμφανίζεται στην τηλεόραση.

«Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε, τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα, αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του παιχνιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το πρόβλημα δυσλεξίας της η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε:

«Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπείες για να μπορώ να μιλάω.

Το μόνο που με έχει βολέψει για να μπορώ να μιλάω χωρίς να κάνω πολλά λάθη, είναι να είμαι συναισθηματικός ομιλητής».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί :

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr