Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Επίσκεψη ρουτίνας ο ιατρικός έλεγχος στον οποίον υποβλήθηκε ο Τραμπ

ΗΠΑ : Επίσκεψη ρουτίνας ο ιατρικός έλεγχος στον οποίον υποβλήθηκε ο Τραμπ

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζει ότι, σε αντίθεση με ορισμένες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν υποφέρει από κανέναν πόνο στο στήθος και ότι το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε μια «προβλεπόμενη» ιατρική επίσκεψη

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζει ότι, σε αντίθεση με ορισμένες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν υποφέρει από κανέναν πόνο στο στήθος και ότι το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε μια «προβλεπόμενη» ιατρική επίσκεψη, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, Δευτέρα, ο Λευκός Οίκος.

Ο 73χρονος νεοϋρκέζος δισεκατομμυριούχος έμεινε λίγο περισσότερο από μία ώρα το Σάββατο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, για «εξετάσεις, αναλύσεις και συζητήσεις» με τους γιατρούς, διευκρινίζει ο γιατρός που παρακολουθεί τον πρόεδρο, ο Σον Κόνλεϊ, στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Λευκό Οίκο.

«Παρά τις εικασίες, ο πρόεδρος δεν αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και δεν διαγνώστηκε ούτε δέχτηκε θεραπεία για επείγοντα ή οξέα προβλήματα» προσθέτει ο Κόνλεϊ. «Συγκεκριμένα, δεν υπεβλήθη σε καμία ειδική καρδιολογική εξέταση ούτε σε νευρολογική αποτίμηση» σημειώνει.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο πρόεδρος το Σάββατο δεν ήταν προγραμματισμένες και έγιναν έπειτα από πόνους στο στήθος που παρουσίασε ο πρόεδρος, οι οποίοι μπορεί να αποτελούν ένδειξη κυρίως για καρδιολογικά προβλήματα.

«Λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε σχετικά με το πρόγραμμα, η πληροφορία για την επίσκεψή του τηρήθηκε μυστική» συνεχίζει ο Κόνλεϊ στην ανακοίνωση.

Στις προηγούμενες εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο πρόεδρος, το Φεβρουάριο, ο Κόνλεϊ ανέφερε ότι ο Τραμπ έχαιρε «άκρας υγείας».

Το βάρος του αμερικανού προέδρου, στον οποίον αρέσει το πρόχειρο φαγητό κι όχι τόσο η γυμναστική, ήταν τότε 110 κιλά.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ σημείωσε επίσης το Σάββατο ότι ο πρόεδρος εκμεταλλεύτηκε ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο που είχε για να πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος της ετήσιας ιατρικής επίσκεψης που πραγματοποιεί, πριν από «την πολύ φορτωμένη χρονιά του 2020», κατά την οποία θα διεξαγάγει εκστρατεία για την επανεκλογή του.

Το 2018 ο τότε γιατρός του Τραμπ, ο Ρόνι Τζάκσον, είχε παραχωρήσει μια ασυνήθιστα «λεπτομερή» συνέντευξη Τύπου για την υγεία του προέδρου, κατά την οποία είχε εκθειάσει τα «απίστευτα καλά γονίδια» του Τραμπ.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024