Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛΑΣ : Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 560 κιλά κάνναβης

ΕΛΑΣ : Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 560 κιλά κάνναβης

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΕΚΑΜ και της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων ένας 16χρονος

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Αττική και στην Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν στελέχη της ΕΚΑΜ και της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Κορίνθου τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 29, 35, 36 και 37 ετών και ένας 16χρονος, μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ο 36χρονος ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, την μεταφορά και τη προμήθεια με αυτές των διακινητών της Αττικής και της Κορίνθου.

Τα υπόλοιπα μέλη ήταν υπεύθυνα για την φύλαξη, την τυποποίηση και τη διακίνηση των ποσοτήτων της ακατέργαστης κάνναβης ενώ ο ανήλικος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου στις οικίες που αποκρύπτονταν τα ναρκωτικά.

Μετά από έρευνες σε όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος και ακινητοποιήθηκε στο Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας και σε οικία στην Αρχαία Κόρινθο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 560 κιλών και 620 γραμμαρίων, 4.610 ευρώ, τρία αυτοκίνητα, και εννέα κινητά τηλέφωνα

Περαιτέρω, το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 840.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024