
Κτηνωδία στην Φθιώτιδα : Κρέμασαν σκύλο με σύρμα
Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε με θύμα ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα σε παρτέρι της ανατολικής Φθιώτιδας.
Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε με θύμα ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα σε παρτέρι της ανατολικής Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα το αθώο αδέσποτο, βρέθηκε κρεμασμένο στην κιόσκι στην περιοχή του Αχλαδίου, προκαλώντας φρίκη σε περαστικό, που έτυχε να περάσει από το εν λόγω σημείο και να αντικρίσει το φρικιαστικό έγκλημα.
Το πρωί της Κυριακής και ενώ πήγαινε για προπόνηση ο άντρας αντίκρισε απαγχονισμένο και κρεμασμένο με σύρμα το αδέσποτο σκυλάκι.
Το αποτρόπαιο συμβάν έχει καταγγελθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας στην αστυνομία ενώ οι αρχές αναζητούν τον ένοχο.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
- Αστυνομικός κατέρρευσε μετά από τσίμπημα σφήκας στην Καστοριά – Τον έσωσαν με ΚΑΡΠΑ
- Μια ξεχασμένη ζωγράφος του 18ου αιώνα σημείωσε ρεκόρ (εκατομμυρίου) σε δημοπρασία
- Παολίνι – Σάκκαρη 2-0: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και αποκλείστηκε από το Wimbledon
- Οι αλυσίδες που φόρεσαν πάνω από 12 εκατομμύρια σκλάβοι: ένα ζοφερό ντοκουμέντο της μαύρης ιστορίας των ΗΠΑ
- Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Δίπλα σε σπίτια οι φλόγες – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση δύο χωριών
- Εργασία και χαρά; Αυτές είναι οι δουλειές με τους πιο ικανοποιημένους εργαζόμενους



