
ΠΑΟΚ : Σχεδιάζει τρεις προσθήκες στο ρόστερ τον Ιανουάριο
Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών στην προσεχή μεταγραφική περίοδο
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ενεργός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να ενισχύσει την ομάδα του προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ελλάδα.
Ο πορτογάλος προπονητής μαζί με τον Μάριο Μπράνκο σκοπεύει να εισηγηθεί στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά τρεις προσθήκες στο ρόστερ ενόψει Γενάρη.
Ο Φερέιρα πάντα σε συνεργασία με τον πορτογάλο τεχνικό διευθυντή θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού, που να μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, ενώ θέλει επίσης έναν αριστερό μπακ και έναν αμυντικό μέσο.
Η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη όπου θα αναλυθεί το μεταγραφικό πλάνο θα γίνει την επόμενη βδομάδα, με τον Μπράνκο να περιμένει το «ok» από τον ισχυρό άνδρα των νταμπλούχων Ελλάδας για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις.
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Αντετοκούνμπο: «Ακόμα αισθάνομαι χαρούμενος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική»
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout



