
Περιστέρι – ΠΑΟΚ 80-75
Το Περιστέρι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 80-75 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Basket League.
Το Περιστέρι επικράτησε με 80-75 του ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική της Basket League, αν και απώλεσε μια διαφορά 24 πόντων.
Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ξεκίνησε δυνατά, έπαιξε δυνατή άμυνα καιθ έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 18-11.
Στην δεύτερη περίοδο οι επιθέσεις των δύο ομάδων λειτούργησαν καλύτερα και το ημίχρονο έκλεισε με 42-31 υπέρ του Περιστερίου.
Στην τρίτη περίοδο ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να αντιδράσει, βελτίωσε την άμυνά του και κατάφερε να μειώσει στους 8 στο τέλος της περιόδου (57-49).
Στην τέταρτη περίοδο το Περιστέρι ξεκίνησε με ένα σερί 16-0 και έφτασε να προηγηθεί με 73-49.
Και ενώ όλα έδειχναν μία άνετη επικράτηση της ομάδας του Ζούρου, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, έκανε ένα δικό του σερί 26-7 ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.
- «Άγγιξε» το δεύτερο γκολ η Άρσεναλ – Ο Μαρκίνιος με μυθικό τάκλιν είπε «όχι» στον Χάβερτς (vid)
- Απείλησε η Παρί με Ρουίθ (vid)
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές – Οι περιοχές που πρωταγωνιστούν
- Εισέπνεαν αέριο γέλιου και έτρεχαν με 225χλμ την ώρα – Σκότωσαν 50χρονο οδηγό και τον παράτησαν
- Σάκοτα: «Ο Ολυμπιακός έχει άλλη ταχύτητα, πετυχημένη η χρονιά μας» – Θα συζητήσει για το μέλλον του
- Η Ρωσία αυξάνει την πίεση στην Αρμενία λόγω εμβάθυνσης των δεσμών με την ΕΕ – Ανακάλεσε τον πρεσβευτή στο Γερεβάν για διαβουλεύσεις
