Ρέθυμνο : Φόβοι για βεντέτα μετά την τραγωδία στο Μπαλί
Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακελειό στο Μπαλί του Ρεθύμνου, με θύμα έναν 49χρονο που έπεσε νεκρός από τα πυρά 45χρονου συγχωριανού του
Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακελειό στο Μπαλί του Ρεθύμνου, με θύμα έναν 49χρονο που έπεσε νεκρός από τα πυρά 45χρονου συγχωριανού του.
Αστυνομικοί έχουν λάβει μέτρα στο χωριό, προκειμένου η ένταση να μην ξεσπάσει και να αποτραπούν ενδεχόμενες πράξεις αντεκδίκησης.
Όλα συνέβησαν όταν παρέα κυνηγών πέρασε τα όρια ποιμνιοστασίου και βοσκότοπου στο Μπαλί κατά τη διάρκεια κυνηγετικού περιπάτου.
Έγιναν αντιληπτοί από τον άνδρα που διατηρούσε την κτηνοτροφική εγκατάσταση, διαπληκτίστηκαν με αφορμή τα κυνηγετικά σκυλιά, με αποτέλεσμα ο ένας να πυροβολήσει τον άλλον.
Ο 45χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς και ο ίδιος τραυματίστηκε από τα σκάγια του όπλου του κυνηγού, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των δύο ανδρών.
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442