
Εξάρχεια : Επίθεση των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφου που κατέγραφε τις προσαγωγές
Όταν οι αστυνομικού αντιλήφθηκαν ότι κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις επιθέσεις έξω από καταστήματα, πήραν το τηλέφωνό του κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλομπ και την ασπίδα του
Επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος του newsit.gr από άνδρες των ΜΑΤ, όταν οι τελευταίοι είχαν ξεκινήσει ένα «ντου» στα στενά γύρω από τα Εξάρχεια.
Όταν οι αστυνομικού αντιλήφθηκαν ότι κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις επιθέσεις έξω από καταστήματα, πήραν το τηλέφωνό του κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλομπ και την ασπίδα του.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάριο Αραβαντινό, τρεις άνδρες των ΜΑΤ του επιτέθηκαν ένας τον χτύπησε στο αριστερό του χέρι, ένας έπεσε πάνω του με την ασπίδα και ένας τρίτος χτύπησε το χέρι του για να πέσει κάτω το κινητό του.
Ερωτηθείς αν ήξεραν οι άνδρες των ΜΑΤ ότι ήταν δημοσιογράφος ανέφερε πώς «δεν το ξέρω, παρά το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης τους το είπα αλλά δεν φάνηκαν να ενδιαφέρθηκαν για το γεγονός ότι τους δίνω την ιδιότητά μου. Δεν με ρώτησαν κάτι απλώς μου επιτέθηκαν».
Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.
- Χανιά: Κοιμόταν στην παραλία, νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και κάλεσαν το ΕΚΑΒ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν
- «Οι Καβαλίερς κοιτάζουν Χεζόνια – Απάντησε αρνητικά σε τρεις ομάδες της Euroleague»
- Λάρισα: Νεκρή δίπλα στο τρακτέρ της βρέθηκε 69χρονη αγρότισσα – Τι συνέβη
- Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Ο Τομ Χόλαντ θα ήθελε ο Φρεντ Αστέρ να νιώθει περήφανος για εκείνον – Η νέα βιογραφία


