Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας άνδρας στην περιοχή του Σουφλίου.
Λίγα λεπτά μετά τις 10:00, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο, παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στις σιδηροδρομικές γραμμές, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το θύμα ήταν μη νόμιμος μετανάστης.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.
Σημειώνεται ότι λόγω του δυστυχήματος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελεί το δρομολόγιο Δίκαια – Αλεξανδρούπολη θα μετακινηθούν με λεωφορείο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας