Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική Μιλλούση : Μια ακόμα πρωτιά με την κόρη της

Βασιλική Μιλλούση : Μια ακόμα πρωτιά με την κόρη της

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, στο Instagram

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση έγινε μαμά για πρώτη φορά, πριν λίγες ημέρες.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο στις 4 Νοεμβρίου σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Όπως έχει δηλώσει ο ευτυχισμένος μπαμπάς «ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο χρυσό μετάλλιο», ενώ «όλα τα μετάλλια θα αφιερώνονται στη μπέμπα».

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν σταματάνε να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους στα social media για όλα τα νέα δεδομένα στη ζωή τους, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου που γεννήθηκε η κόρη τους.

Η Βασιλική Μιλλούση έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, μίλησαν πρόσφατα για τον ερχομό του παιδιού τους στον κόσμο:

«Όντως δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Μέχρι να το ζήσεις, μέχρι να σου δώσει το μωρό στην αγκαλιά… Σίγουρα έχουμε άγχος για τη συνέχεια, είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμάς… Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός, πολύ προετοιμασμένος για να γίνει όλο αυτό. Εντάξει, βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε κι εμείς. Είναι η πιο ευχάριστη πρόκληση» είπε η Βασιλική Μιλλούση.

«Βοήθεια υπάρχει από τις γιαγιάδες, αλλά η Βασιλική είναι ούτως ή άλλως πολύ δυνατός άνθρωπος και θα στηρίξουμε αυτή την κατάσταση και όλο αυτό που έρχεται από εδώ και πέρα. Μας αρέσουν οι νέες προκλήσεις.

Και πάνω απ’ όλα χαιρόμαστε που βγαίνουμε από εδώ υγιείς με μια κούκλα στα χέρια μας και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας και τη μαία μας, όπου έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάνε όλα τέλεια. Όλα πήγαν τέλεια» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας, προσθέτοντας ότι επειδή ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή, δεν του επετράπη να είναι παρών στο χειρουργείο.

Η πρώτη βόλτα

Με ένα story της στο instagram, η ευτυχισμένη μαμά ενημέρωσε τους followers της ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη βόλτα με των λίγων μόλις ημερών κόρη της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024