Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού : Σημαντική δράση Tae Kwon Do για ΑμΕΑ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού : Σημαντική δράση Tae Kwon Do για ΑμΕΑ

Μια εξαιρετική δράση διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», φιλοξενώντας παιδιά με νοητική στέρηση, που πήραν μέρος σε ασκήσεις «Tae Kwon Do»

Μια εξαιρετική δράση διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», φιλοξενώντας παιδιά με νοητική στέρηση, που πήραν μέρος σε ασκήσεις «Tae Kwon Do».

Η δράση «Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ» διεξήχθη σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Unesco Πειραιώς και Νήσων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T. στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes».

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική υστέρηση. Η εκδήλωση περιλάμβανε δραστηριότητες Tae Kwon Do με την συμμετοχή και της Ακαδημίας του συλλόγου.

Σειρά έχει η δράση «Ζωγραφίζουμε την Νοητική Αναπηρία» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, η οποία αποσκοπεί στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και θα πραγματοποιηθεί έως τον Μάιο του 2020.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024