
Νεότερα στοιχεία για την εξαφάνιση μητέρας και κόρης από την Κατερίνη
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της από την περιοχή της Κατερίνης, ενώ δίνονται νέα στοιχεία στη δημοσιότητα που πιθανόν να βοηθήσουν στις έρευνες.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της από την περιοχή της Κατερίνης, ενώ δίνονται νέα στοιχεία στη δημοσιότητα που πιθανόν να βοηθήσουν στις έρευνες..
«Σε κίνδυνο»
Η ζωή των δύο γυναικών, οι οποίες χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα, «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση Amber Alert.
Με νεότερη ανακοίνωσή του, Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.
Η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, έχει ύψος 1.55 μ., καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και ζυγίζει 50 κιλά, σύμφωνα πάντα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ενεργοποίησε το Amber Alert.
Το τηλεφώνημα στον σύζυγο
Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι’ αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε.
Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.
Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (Παρασκευή 8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του, μεταφέροντάς του την απόφασή της να φύγει με την κόρη τους.
Από τότε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει σε αποτέλεσμα.
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
