
Κατερίνα Στικούδη: Γιατί δεν φοράει βέρα;
Η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως… έβγαλε τη βέρα της
Η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως… έβγαλε τη βέρα της!
Γιατί όμως;;
Γιατί δεν φοράει βέρα;
«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη. «Βέβαια, γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας».
«Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας»
«Άσε με να στο αναλύσω» είπε η Κατερίνα Στικούδη σε χθεσινή της συνέντευξη. «Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας».
«Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες»
«Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του».
Σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση
Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μπει από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και στόλισε το δέντρο της αλλά και όλο το σαλόνι.
Με σέξι εμφάνιση πόζαρε μπροστά στο δέντρο και στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Εγώ το στόλισα νωρίς φέτος να το ευχαριστηθώ !! Και θα πω με χαρά Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι ας είναι νωρίς».
- Γιάννης Ξανθούλης: Η βιογραφία της Μαρινέλλας θα μπορούσε να είναι και οδηγός μαγειρικής
- Επίσημη ένταξη της Νισύρου στο Δίκτυο Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO
- «Ψηφιακός βιασμός»: Η τεχνητή νοημοσύνη και τα deepfakes φιμώνουν τις γυναίκες στη δημόσια ζωή
- Πάνος Γεραμάνης: Η παλιά παρέα
- Ελληνικό γιαούρτι: Κορυφαίο εξαγώγιμο προϊόν στο σύνολο των γαλακτοκομικών – Ενισχυμένη παραγωγή το 2025
- Γαλλία: Λεωφορείο έπεσε στον Σηκουάνα – Στο τιμόνι εκπαιδευόμενος οδηγός, επιχείρηση διάσωσης επιβατών


