Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέλτικς : Επικό ματς στην Βοστώνη

Σέλτικς : Επικό ματς στην Βοστώνη

Οι Σέλτικς επιβλήθηκαν των Γουίζαρντς στη Βοστώνη με 140-133 και συνέχισαν να εντυπωσιάζουν, σε ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά.

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες δεν λειτούργησαν καλά και που το κοινό ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 140-133 των Γουίζαρντς και διατήρησαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι τη συγκεκριμένη περίοδο μετράει 9 συνεχόμενες νίκες και είναι στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας δείχνοντας πως φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρεις περιόδους και γενικά οι Κέλτες δεν ξέφυγαν πολύ, όμως τελικά έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη παρά το τελικό σκορ.

Ο Γουόκερ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τέιτουμ να προσθέτει 23 πόντους και τον Μπράουν 22 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπιλ ήταν τρομερός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους, με τον Χατσιμούρα να προσθέτει 21 πόντους και τον Τόμας 18 πόντους.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024