Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σύζυγος διάσημου ηθοποιού έκανε γνωστό πως απέβαλε ξανά

Η σύζυγος διάσημου ηθοποιού έκανε γνωστό πως απέβαλε ξανά

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Πριν από περίπου έναν μήνα, δήλωνε κατενθουσιασμένη που επιτέλους αποκάλυπτε στα παιδιά της και τους followers της, την πέμπτη εγκυμοσύνη της.

View this post on Instagram

Our little reveal 💙💖. We are so excited!

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Μάλιστα, είχε περάσει ήδη μια φορά από τη διαδικασία της αποβολής και της απόξεσης, επομένως ήταν μια υπέροχη είδηση το γεγονός ότι θα αποκτούσε τέταρτο παιδί.

Ωστόσο, πριν μερικά 24ωρα η Hilaria Baldwin, σύζυγος του ηθοποιού  Alec Baldwin, ανακοίνωσε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι η καρδιά της κορούλας της σταμάτησε να χτυπά.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την είδηση, όμως σήμερα μάθαμε ότι το μωρό μας πέθανε στον 4ο μήνα. Θέλουμε επίσης να ξέρετε ότι, αν και δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τόσο τυχεροί με τα 4 υγιή παιδιά μας. Το είπα στην Κάρμεν και τράβηξα αυτό το βίντεο για να το στείλω στον Άλεκ. Υποθέτω ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να το μοιραστώ και μαζί σας. Της είπα ότι αυτό το μωρό δεν πρόκειται να έρθει τελικά, αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφή στο μέλλον. Είμαι πραγματικά καταβεβλημένη τώρα … Δεν το περίμενα αυτό όταν πήγα για τον υπέρηχό μου σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω … είμαι ακόμα σοκαρισμένη», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all…but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now…I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say…I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi…that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Μετά από το παραπάνω βίντεο δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια στο δωμάτιο της κλινικής, αμέσως μετά τη διαδικασία της απόξεσης και ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

«Μάτια πρησμένα από το κλάμα, ναρκωμένη από την αναισθησία και μουδιασμένη από την επέμβαση… αλλά τα κατάφερα και θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και όλους εσάς που μου κρατήσατε έστω και νοητά το χέρι αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό για εμένα. Με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ξεκινώ τα ταξίδι της επούλωσης!», έγραψε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024