Σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης που παραχώρησε ο δημοφιλής ράπερ Σνικ, αποκάλυψε πως «βλέπει» την μουσική, πως βιώνει την τεράστιά του επιτυχία ενώ τόνισε πως δεν προέτρεψε κανέναν να κάνει ναρκωτικά ή και να πάρει όπλα.

Μιλώντας στη lifo, αναφέρθηκε στην ταύτιση και προέτρεψε τους fans του να μην ταυτιστούν μαζί του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σκέφτομαι πώς θα επηρεάσω το κοινό για να αυτολογοκριθώ.

Κι εγώ πιτσιρικάς έπαιζα video games, έπαιζα GTA, όπου έκλεβες αμάξια και έβγαινες έξω με μπαζούκας, δεν βγήκα όμως ποτέ με μπαζούκας στον δρόμο, δεν έκλεψα αυτοκίνητα.

Η μουσική είναι για να περάσεις καλά

Στις ταινίες βλέπεις τόσους χαρακτήρες, δεν πρέπει να ταυτιστείς με αυτούς. Εγώ λέω το δικό μου στόρι και δεν θέλω να ταυτιστεί κανένας μαζί μου, η μουσική είναι ψυχαγωγία. Ακούς μουσική για να περάσεις καλά. Δεν έχω πει σε κανέναν ούτε «πάρε ναρκωτικά» ούτε «πάρε ένα όπλο στο χέρι». Και δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο».

«Κάθε άνθρωπος που περνάει από τη ζωή σου σε επηρεάζει είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Σίγουρα σε αλλάζουν όσοι συναναστρέφεσαι.

Δεν είμαι κοινωνικός

Ευτυχώς, δεν επηρεάζομαι εύκολα από το κακό, έχω καλά άτομα γύρω μου.

https://www.instagram.com/p/B1mM_6qiwiE/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεν είμαι το πιο κοινωνικό άτομο που μπορείς να συναντήσεις, δεν θέλω να κάνω καινούργιες γνωριμίες. Σίγουρα ο καθένας μού έχει δώσει κάτι, όπως έχω δώσει κι εγώ σε αυτούς που έχω γύρω μου» συμπλήρωσε ο Σνικ.

Γράψτε το σχόλιό σας