Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας : Ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος στην υπόθεση Novartis

Πέτσας : Ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος στην υπόθεση Novartis

O Στέλιος Πέτσας μίλησε για τις εξελίξεις με την προανακριτική για την υπόθεση Novartis, στηλίτευσε την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε ότι θα ανακοινωθούν νέες δομές φιλοξενίας προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα.

Για ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος που χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να πιέσει πρόσωπα σε συγκεκριμένες καταθέσεις, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε όσα φέρεται να δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής ενώπιον της προανακριτικής της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω, ότι εδώ μιλάμε για ένα κύκλωμα που χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να προκαλεί το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για πίεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ώστε να τα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες καταθέσεις», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Για την αίσθηση που προκάλεσε η αποκάλυψη Φρουζή για άτυπη συνάντηση με την κ. Τουλουπάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «μάλλον οι μόνοι που ήξεραν ότι θα μέναμε με τον στόμα ανοιχτό, είναι αυτοί που δεν ήθελαν να καταθέσει εδώ και τέσσερα χρόνια».

Τόνισε ωστόσο ότι περιμένει την προανακριτική να συνεχίσει ανεπηρέαστη το έργο της και αναμένει το πόρισμά της για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

«Παλαβή» η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ για το άσυλο

Με αιχμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το «λουκέτο» που έσπασαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα «φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%».

«Αυτά που ακούσαμε λίγο πριν, δεν εντάσσονται στη σφαίρα της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης αλλά της παλαβής αντιπολίτευσης», τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι δυστυχώς η ευτυχώς, η «μπάλα» είναι στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, να ανταποκριθεί στο εκλογικό ποσοστό που του έδωσε η κοινωνία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, καθώς έχει ως βασική της προτεραιότητα την ασφάλεια και δεν θα επιτρέψει άβατα σε περιοχές ή Πανεπιστήμια.

Τα Πανεπιστήμια, τόνισε, είναι χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών, χώροι παιδείας και όχι «παραβατικότητας, μολότοφ, κουκουλοφόρων και λαθρεμπορίου».

Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για κλειστά κέντρα στην ηπειρωτική χώρα

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις νέες κλειστές δομές φιλοξενίας προσφύγων που θα λειτουργήσουν στην ηπειρωτική χώρα.

«Είμαστε στη φάση χωροθέτησης», «ενημερώνουμε τις τοπικές κοινωνίες», «μέσα στην επόμενη εβδομάδα να περιμένετε ανακοινώσεις για το πόσα, που και τι χωρητικότητας κέντρα θα λειτουργήσουν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει τις ανάγκες στήριξης των τοπικών κοινωνιών όπου θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024