Ίσως την μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής της έκανε μέσω Instagram η Δέσποινα Καμπούρη.

View this post on Instagram

📷: @ioannasalamoura

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων, η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη ρωτήθηκε: «Για ποιο πράγμα έχεις μετανιώσει πολύ;» και τότε εκείνη με ειλικρίνεια δεν δίστασε να κάνει για πρώτη μια δημόσια εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

View this post on Instagram

🛣

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on

Τι αποκάλυψε για την παρενόχληση;

«Που δεν ξεμπρόστιασα έναν τύπο που προσπάθησε να με παρενοχλήσει όταν ήμουν 16 ετών. Ντράπηκα τόσο πολύ γι’ αυτό που συνέβη που απλώς έκλεισα το στόμα μου και εξαφανίστηκα. Μακάρι να είχα τότε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα! Αν είσαι πιτσιρικούλα και τυχαίνει να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, να θυμάσαι: Μίλα! Η ντροπή είναι δική τους, όχι δική σου«, έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Τα περιστατικά της σεξουαλικής παρενόχλησης

«Η σιωπή ήταν προϋπόθεση για να έχω δουλειά», δήλωσε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ότι ήταν μόλις 16 ετών.

Όπως δήλωσε η Ρις Γουιδερσπούν, μιλώντας για τη νέα τηλεοπτική σειρά «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον, την οδήγησε να προβληματιστεί για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε.

Γράψτε το σχόλιό σας