
Ολυμπιάδα Ρομποτικής : Δεύτερη θέση η ελληνική αποστολή
Τρεις Ελληνίδες μαθήτριες κατάκτησαν την δεύτερη θέση στο βάθρο της παγκόσμιας κατάταξης στην ολυμπιάδα ρομποτικής
Τρεις Ελληνίδες μαθήτριες κατάκτησαν την δεύτερη θέση στο βάθρο της παγκόσμιας κατάταξης στην ολυμπιάδα ρομποτικής, όπου συμμετείχαν συνολικά 70 χώρες και πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Η ανώτερη διάκριση της Ελλάδας στον θεσμό
Οι μαθήτριες Εύα Λαμπροπούλου, Μαρία Στεφανίδη και Μαρία Παναγοπούλου βγήκαν δεύτερες στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία του γυμνασίου, με πρώτη την Μαλαισία και τρίτο το Ιράν, με την βοήθεια του «προπονητή» τους, εκπαιδευτικό Πάνο Βέρρα.
Αποτελεί την ανώτερη, μέχρι στιγμής, διάκριση που έχει κατακτήσει η ελληνική αποστολή στην ιστορία του θεσμού.
Μετάλλια
Αξίζει να αναφερθεί πως η ελληνική αποστολή κατάφερε να αποσπάσει και άλλες διακρίσεις στον εν λόγω θεσμό και συγκεκριμένα 3 αργυρά μετάλλια, 1 χάλκινο όπως και μία τέταρτη, μία έβδομη και μία ένατη θέση.
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους



