
Νέο παραλήρημα Ερντογάν σε ΕΕ : «Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες»
Η Τουρκία δεν είναι οποιαδήποτε χώρα. Δεν μας δεσμεύουν οι διαπραγματεύσεις, τις οποίες ίσως διακόψουμε
Σε νέο παραλήρημα ξέσπασε ο Εντογάν,ο οποίος για ακόμη μία φορά μίλησε με σκληρά λόγια για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για την Κύπρο.
Συγκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ενόψει της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, κάλεσε την ΕΕ να μην απειλεί την Τουρκία αφού «έχει 4 εκατομμύρια πρόσφυγες», ενώ συνέχισε λέγοντας «Εϊ… ΕΕ η Τουρκία δεν είναι οποιαδήποτε χώρα. Αν δεν μας δεσμεύουν οι διαπραγματεύσεις ίσως διακόψουμε.».
Θα συνεχίσουμε τις απελάσεις τζιχαντιστών
Στην συνέχεια ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στους κρατούμενους τζιχαντιστές τονίζοντας πως «Η Τουρκία θα συνεχίσει τις απελάσεις των τζιχαντιστών τρομοκρατών στις χώρες καταγωγής τους».
«Κάποιες χώρες έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται μετά την έναρξη της διαδικασίας επαναπατρισμού των ξένων τζιχαντιστών. Η Τουρκία ανησυχεί για αυτό το ζήτημα για χρόνια, θα αφήσουμε τους άλλους να ανησυχούν τώρα» πρόσθεσε ο Ερντογάν.
Στην ΑΟΖ έχουμε δικαιώματα
Τέλος όσον αφορά την Κύπρο είπε: «Στην ΑΟΖ μας έχουμε δικαιώματα όμως ήρθαν χώρες χωρίς δικαιώματα και κάνουν έρευνες. Σε περιοχές εκτός ΑΟΖ τους. Όταν εμείς κάνουμε έρευνες μιλούν για κυρώσεις και το 1959 μας απειλούσατε και το 1963 μας απειλούσατε».
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί



