Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Τρολάρει» ακραία Καγιά, Μπράτη, Σκουλό

Ελεονώρα Μελέτη: «Τρολάρει» ακραία Καγιά, Μπράτη, Σκουλό

Η Ελονώρα Μελέτη μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια!

Η Ελονώρα Μελέτη μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια!

View this post on Instagram

40+1…. ανηκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το ποσο “plus” ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μαθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κ αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που κου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογεΣ! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… κ αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποιήση των 40? Η 40 με την τρέλα των 20? Ασυμβίβαστο. Γι αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Κ εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω κ ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσας που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές… είμαι πολύ τυχερή κ νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους κ τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, κ να σας πω κ κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω κ γω τη φωτογραφία τη Σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε.την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κα, αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus. #thankuall #birthday #41 #loved photo: @skoulos makeup/hair @thanosvogiatzis #celebritymagazine

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Μια τυχαία φωτογραφία της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη στάθηκε η αφορμή για να ξεδιπλώσει το χιουμοριστικό της ταλέντο για ακόμα μια φορά !

«Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram»

Με αφορμή, τα συμβούλια που γίνονται μετά το τέλος κάθε δοκιμασίας και τις επικές ατάκες των: Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλού και Άγγελου Μπράτη, η Ελεονώρα Μελέτη  ποζάρει σε ρόλο μοντέλου και δημιουργεί μόνη της έναν ξεκαρδιστικό «διάλογο» με τους κριτές του ριάλιτι μοντέλων και γράφει ατάκες για το πώς θα της έκαναν κριτική στη φωτογραφία της!

View this post on Instagram

Θροουμπακαρα!!!! Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ζωής μου, σε ένα από τα look book του @panoskallitsissalon . Πίνω espresso σκέτο κ μασουλάω λουκουμακι τριαντάφυλλο, κ να πέφτω πάνω στον παλιό μου εαυτό. Οκτώβριος 2009! Έχω κόψει το μαλλί κοντό! Αγορε! Όχι από άποψη αλλά από ανάγκη. Τότε έκανα την «πρωινή μελετη» κ ξυπνούσα στις 05:30! Θέλοντας να εξοικονομήσω χρόνο ύπνου «έκοβα» χρόνο από αλλά, όπως το πρωινό χτένισμα! Σκέφτηκα πως αν κόψω τα μαλλιά μου , θα γλιτώσω 30 λεπτά ύπνου! Κ το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! Είχε γίνει ψιλοχαμουλης με αυτό το «κεφάλι». Έδω αν θυμάμαι καλά, η @gpantele με έχει ντύσει γθα το περιοδικό «εγώ», «δυναμική business woman, που πάει για brunch σε πεντάστερο ξενοδοχείο, περπατώντας με αέρα πασαρέλας». Στην πράγματικοτητα είμαι έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανια», κάτω από την σεξυ pencil φούστα φοράω αθλητικά, κ χαίρομαι τοοοοσο πολύ για τα μαλλιά μου σα παιδάκι που του βάζεις να ακούσει «ζουζούνια». Δέκα χρόνια μετά, το μαλλί είναι φυσικά μακρύ, τεχνητά κόκκινο, η μυτη παραδόξως πιο μεγάλη, ( μου είπαν με την εγκυμοσύνη μεγαλώνει η μυτη) κ εννοείται δεν μπαίνω ούτε για πλάκα στην pencil φούστα. Κοιτάω όμως τη φωτό, χαμογελάω κ λέω : « έχω κάνει ΚΑΙ αυτό»… #throwback #photoshooting #hairstyles #hair #shorthair #blondehair #woman

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Η Ελεονώρα Μελέτη και η κριτική επιτροπή

Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία; Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ; Γιατί κορίτσι μου; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;»

Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης και το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο; Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω; Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Πού πας με σκυμμένο το κεφάλι; Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι».

Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση

View this post on Instagram

Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία. @vickykaya_ : «μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Που πας με αυτή τη φωτογραφία? Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ? Γιατί κορίτσι μου? Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? @angelosbratis : είμαι παρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης κ το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κανεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram. @skoulos : ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο ? Με τέτοιες γωνιές κ κοιτάς κάτω? Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα κ τις μπότες. Ηλιάννα: αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Που πας με σκυμμένο το κεφάλι? Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι. 😁🤪🤗😜😝😛

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024