Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ : Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ : Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

Ελεύθερος αφέθηκε ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη κατά την διάρκεια επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ μέχρι να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 22 Νοεμβρίου.

Ελεύθερος άνευ όρων αφέθηκε ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ μέχρι να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 22 Νοεμβρίου.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον φοιτητή για αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και της εξίβρυσης, με τον φοιτητή να αρνείται πάσα κατηγορία.

Καταγγελίες οργανώσεων αναφέρουν ότι ο φοιτητής φέρεται να ξυλοκοπήθηκε κατά την διάρκεια της προσαγωγής του από τους αστυνομικούς.

«Να καταθέσει ο αστυνομικός»

Από την πλευρά του ο φοιτητής ζητά να παραστεί ως μάρτυρας ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και υπέβαλλε την μήνυση εναντίον του.

Το δικαστήριο ανέβαλλε για την 22η Νοεμβρίου και όχι τρεις μέρες όπως συνηθίζεται στα αυτόφωρα, προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω αστυνομικός για να καταθέσει.

Ο 22χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, όπως αναφέρει η αστυνομία, καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024