
Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια : Απομακρύνθηκαν 138 πρόσφυγες
Σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η νέα επιχείρηση εκκένωσης σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια που ξεκίνησε στις 6.15.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία στο κτίριο βρέθηκαν (138) αλλοδαποί και συγκεκριμένα (66) άνδρες, (44) γυναίκες και (28) ανήλικοι και νεαρής ηλικίας.
Όλοι οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει και δύο προσαγωγές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το κτίριο ήταν Κέντρο Πολιτισμού το 2004 επί Ολυμπιακών Αγώνων, ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού, παρόλα αυτά παρέμενε υπό κατάληψη, καθώς είχε ανακαταληφθεί και πάλι, μετά την εκκένωσή του τον προηγούμενο Απρίλιο από τη προηγούμενη κυβέρνηση.
- Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος σε πίστα καρτ τα πήρε όλα και τα σήκωσε – Κόβουν την ανάσα τα βίντεο
- Eλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την ανακοίνωση λήξης της εκπομπής μας»
- Ανδρουλάκης: Χωρίς δημοκρατία και κράτος δικαίου δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη – Μαζί για την πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Δεν πάει… μόνος του στον Ολυμπιακό ο Μοντέρο»
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 38χρονο για τον θάνατο του 67χρονου – Τι υποστήριξε
- Στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο στην Περιφερειακή Υμηττού

