
Μπαρίστα σε καφέ μπαρ ο γιος του «πολυεκατομμυριούχου» Σώρρα
Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να ισχυρίζεται ότι είναι από τους πλουσιότερους του κόσμου, όμως ο γιος του εργάζεται σε καφέ - μπαρ στην Αθήνα για να ζήσει.
Ισχυρίζεται ότι διαθέτει 600 δισεκατομμύρια ευρώ με τα οποία μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας προς τους δανειστές της αλλά και τα χρέη των Ελλήνων σε τράπεζες και εφορία. Όπως όμως φαίνεται, ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει οικονομικά ούτε το παιδί του.
Ο γιος του Αρτέμη Σώρρα, λοιπόν, εργάζεται σήμερα ως μπαρίστας. Μπορεί ο πατέρας του να υποστηρίζει ότι είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, όμως ο νεαρός δουλεύει – προς τιμήν του – σε καφέ μπαρ.
Διαβάστε για τον γιο του Σώρρα περισσότερα εδώ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς



