
Διατηρούν τις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
Στην έκτη θέση παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην 23η η Μαρία Σάκκαρη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε αυτήν την εβδομάδα 6ος με 4.000 βαθμούς.
Ο Τσιτσιπάς μετράει 37 διαδοχικές εβδομάδες στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε πρώτη φορά εκεί, τον περασμένο Μάρτιο.
Επικεφαλής της κατάταξης ανέβηκε ο Ράφα Ναδάλ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.
Ούτε η Μαρία Σάκκαρη άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και παρέμεινε στην 23η θέση με 1.820 βαθμούς.
Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η αυστραλή Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ τρίτη είναι η Ναόμι Οσάκα.
Όσον αφορά τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, έχασε μια θέση και βρίσκεται πλέον στο Νο 261 με 222 βαθμούς, ενώ νέα μεγάλη πτώση είχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που βρίσκεται πλέον στο Νο 284 του κόσμου με 198 βαθμούς.
- Ισπανία ή Αργεντινή; Ο Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο με τις προβλέψεις των παικτών για τον τελικό του Μουντιάλ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ με έναν νεκρό στο Ωραιόκαστρο
- Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν την έναρξη του τελικού – Άνοιξε την τελετή λήξης του Μουντιάλ ο IShowSpeed (vids)
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή

