Μπορεί να ήταν από τις τελευταίες διάσημες που πήραν την απόφαση και έφτιαξε Instagram, ωστόσο όπως φαίνεται η Τζένιφερ Άνιστον ήξερε τι έκανε.

Συγκεκριμένα, η αγαπητή ηθοποιός δημιούργησε Instagram στις  15 Οκτωβρίου και μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι followers άρχισαν να την «ακολουθούν» διαδικτυακώς σαν να μην υπάρχει αύριο.

H πρώτη της φωτογραφία ήταν σαφώς επηρεασμένη από την επέτειο των 25 χρόνων από την πρώτη προβολή των «Friends».

Μοιράστηκε μία πολύτιμη φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» της, τη Lisa Kudrow, την Courtney Cox, τον David Schwimmer, τον Matt Le Blanc και (πόσο σπάνιο) τον Matthew Perry, από ένα πρόσφατο reunion μεταξύ τους.

Η Ανιστον απαντά στο γιατί έκανε Instagram (έστω και τελευταία)

Η ηθοποιός αντιστεκόταν για χρόνια στην δημιουργία λογαριασμών στα social media, αλλά πρόσφατα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σκέφτεται κάτι τέτοιο.

«Στην πραγματικότητα μπορείς (μέσω των social media) να έχεις περισσότερο έλεγχο για τα αφηγήματα που υπάρχουν εκεί έξω για εσένα. Μπορείς να διορθώσεις κάποια στραβά, και κάποια ανόητα πράγματα που, μάρτυράς μου ο Θεός, λέγονται συχνά. Μπορεί και να μπω σε αυτά. Ποτέ δεν ξέρεις» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή της στον Guardian αποκάλυψε τον βασικότερο λόγο που την οδήγησε στην απόφαση να φτιάξει λογαριασμό στο Instagram. «Ο βασικότερος λόγος ήταν να προωθήσω το The Morning Show, το οποίο έκανε πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου».

«Σκέφτηκα αν θα το έκανα αυτό. Ο κόσμος ασχολείται ήδη με τα προσωπικά μου συνέχεια. Και θέλω να σταματήσουν. Τώρα μπορώ να επιλέξω τι θα τους δείξω» ανέφερε

Η Aniston έχει επίσης πει ότι έχει ήδη λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι δεν θα εθιστεί στην εφαρμογή. «Αποφάσισα να έχω δύο κινητά. Το ένα βρίσκεται στο γραφείο μου και είναι αυτό με το οποίο μπαίνω στο Instagram. Θα το κάνω μόνο με αυτό, θα δεσμευτώ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο