
Λιοντάρια : Τους αρέσει η μουσική;
Ένας δεξιοτέχνης του βιολιού και μία λέαινα χάρισαν στιγμές άφθονου γέλιου.
O Kyle Dillingham αποτελεί ένα μεγάλο δεξιοτέχνη του βιολιού, ο οποίος αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Οκλαχόμα για να παίξει προς τιμήν ενός πολύ… ιδιαίτερου κοινού, να παίξει δηλαδή βιολί σε λιοντάρια.
Επισκέφθηκε λοιπόν τον ζωολογικό κήπο και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό παίζοντας προς τιμήν μιας λέαινας.
Ωστόσο, όσο όμορφα και εάν έπαιζε ο βιολιστής, η λέαινα δεν φαινόταν να απολαμβάνει ιδιαίτερα τον γλυκό ήχο του βιολιού.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ήθελε να κάνει τον βιολιστή να σταματήσει καθώς όσο έπαιζε προσπαθούσε να σπάσει το προστατευτικό τζάμι για να πάρει μάλλον… την κατάσταση στα χέρια της.
Ο βιολιστής απτόητος συνέχιζε να πέσει ενώ πολλοί περαστικοί επισκέπτες, που αντίκριζαν το θέαμα, γελούσαν.
Μάλλον στα λιοντάρια δεν αρέσει πολύ το βιολί.
- Ουκρανία: Ο Γουίτκοφ θα έχει συνομιλίες με τον Ουμέροφ στο Μαϊάμι, σύμφωνα με ΜΜΕ
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό

