Δεύτερο πιάτο στη δέκατη αγωνιστική με τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή, όπου φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στα υπόλοιπα ματς, τόσο για την κορυφή όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις.
Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (15:00), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα πάντως με Πανιώνιο και Παναιτωλικό αντίστοιχα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.