
Κάλιαρι και Φιορεντίνα τίμησαν τη μνήμη του Αστόρι (pic, vids)
Την μνήμη του Νταβίντε Αστόρι τίμησαν Κάλιαρι και Φιορεντίνα στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη δωδέκατη αγωνιστική της Serie A.
Η Κάλιαρι συνέτριψε την Φιορεντίνα με 5-2 για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ωστόσο οι δύο ομάδες τίμησαν την μνήμη του Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του τον Μάρτιο του 2018.
Έτσι, τα παιδάκια που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορούσαν το νούμερο «13», το οποίο φορούσε ο Αστόρι, ενώ και στο 13ο λεπτό το ματς σταμάτησε για ένα λεπτό και όλο το γήπεδο χειροκροτούσε έπι ένα λεπτό.
Στην εξέλιξη του ματς ο Τζιοβάνι Σιμεόνε σκόραρε, δεν πανηγύρισε και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδικοχαμένο αρχηγό της Φιορεντίνα.
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές
- Λαζόπουλος για την παρακολούθησή του με Predator: Oι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω;



