Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαδούρο : Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα

Μαδούρο : Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα

«Ο λαός της Βενεζουέλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα», τόνισε ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο, μετά την έξοδο του πρώην προέδρου της Βραζιλίας από τις φυλακές.

«Ο λαός της Βενεζουέλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα», τόνισε χθες Παρασκευή ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, λίγη ώρα μετά την έξοδο του πρώην προέδρου της Βραζιλίας από τη φυλακή στο αρχηγείο της ομοσπονδιακής αστυνομίας στην Κουριτσίμπα (νότια).

«Ζήτω ο Λούλα!»

«Ζήτω η Βραζιλία! Ζήτω ο Λούλα! Ζήτω η ένωση της Αμερικής μας!», είπε ο Μαδούρο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που συμπεριέλαβε απευθείας μετάδοση πλάνων από τον χώρο μπροστά στη φυλακή, όπου ο πρώην συνδικαλιστής παρέμεινε έγκλειστος για ενάμισι χρόνο μετά την καταδίκη του σε υπόθεση διαφθοράς.

«Μας προκαλεί συγκίνηση»

«Μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση να βλέπουμε τον Λούλα [ελεύθερο], στον δρόμο», συνέχισε ο Μαδούρο, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας «μεγάλο ηγέτη της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής».

Ο Ούγο Τσάβες, ο εκλιπών προκάτοχος του Μαδούρο στην προεδρία της Βενεζουέλας (1999-2013), ήταν στενός σύμμαχος του 74χρονου σήμερα Λούλα.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024