Τα Τρίκαλα επικράτησαν 2-1 στο ντέρμπι κορυφής με την Βέροια και προσπέρασαν την ομάδα της Ημαθίας στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Για την έβδομη αγωνιστική της τρίτης τη τάξει κατηγορίας, τα αήττητα Τρίκαλα υποδέχτηκαν την Βέροια και ήξεραν ότι με νίκη θα την προσπερνούσαν στην πρώτη θέση.
Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν έχασε την ευκαιρία και νίκησε 2-1, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με κεφαλιά του Οικονομόπουλου, που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λώττα και σημείωσε το 1-0.
Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, επικράτησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να βγάζει έξι κίτρινες κάρτες.
Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σταματή να γράφει το 2-0 στο 63ο λεπτό.
Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μείωσε στο 73′ με πλασέ του Πασά σε 2-1, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, υποχωρώντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.