Πολύ νωρίς για να κριθεί ο πρωταθλητής στην Αγγλία θεωρεί πως είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ακόμα και αν η Λίβερπουλ καταφέρει να κερδίσει το κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι
Τη διαφωνία του με όσους υποστηρίζουν πως με νίκη κόντρα στη Σίτι η Λίβερπουλ γίνεται το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, ο Αιγύπτιος θέλησε να βάλει φρένο στις… ενθουσιώδεις φωνές που κάνουν λόγο για στέψη των «ρεντς» από το Νοέμβριο, τονίζοντας πως, ακόμα και αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει το κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στους «πολίτες», το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμα δρόμο.
«Το ίδιο λέγανε και πέρσι το Δεκέμβριο όταν ήμασταν έξι ή επτά βαθμούς μπροστά και τόνιζαν πως ο τίτλος έχει τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει, και αν περάσεις μια κακή περίοδο μπορεί να βρεθείς με πρόβλημα ξανά.
Ακόμα και να κερδίσουμε, έχει ακόμα πολύ δρόμο. Είμαστε μόλις στο Νοέμβριο και είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο στην Premier League» ανέφερε ο Σαλάχ.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από το εξωτερικό η ΑΕΚ έχει δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.