Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η ΑΕΚ έφυγε με διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα ενώ η Ένωση μετράει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας επί των «πράσινων» στη νέα χιλιετία.
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (19:30) για το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι.
Ένα ντέρμπι που βρίσκει τους «πράσινους» σε μια από τις χειρότερες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας τους.
Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρκετά αγωνιστικά θέματα να αντιμετωπίσουν αυτή την περίοδο αλλά και μια πάρα πολύ κακή παράδοση να τους συνοδεύει.
Όχι μόνο αυτή που έχει καταγράψει δέκα σερί ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς νίκη για την Ένωση.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.