Μου έκανε εντύπωση ο διάλογος (στους διαδρόμους της Βουλής) ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, στο περιθώριο της λαμπρής τελετής για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση:

«Θα πολιτευτείς;» ρώτησε ο ένας πρόεδρος (της Βουλής) τον άλλον πρόεδρο (της ΕΡΤ), σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για να λάβει την απάντηση: «Οχι ακόμα».

Αργότερα, μου εξήγησαν ότι είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μεταξύ τους, εδώ και χρόνια. Ποιο; Αυτό με το «εάν θα πολιτευτείς ή όχι». Εν πάση περιπτώσει, άλλα είναι τα ζητήματα που ήθελε να θίξει ο κ. Ζούλας στους συνομιλητές του, εκείνο το μεσημέρι στη Βουλή…

Αισθανόταν, όπως έλεγε, υπερήφανος επειδή άρχισε τις διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις της ΕΡΤ χωρίς να αναμείξει την ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται, είπε, με τρία συνδικαλιστικά σωματεία εκτός της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ρωτήθηκε όμως και για την Ολγα Τρέμη, επιβεβαιώνοντας ότι θα παρουσιάζει (κατά πάσα πιθανότητα από το τέλος του μήνα) μια εκπομπή, μαζί με τρεις άλλους και ότι η εκπομπή αυτή θα είναι εξωτερική παραγωγή. Οσον αφορά την αμοιβή της κυρίας Τρέμη δεν μου επιτρέπεται να πω (καθότι είναι θέμα προσωπικών δεδομένων), αλλά ο κ. Ζούλας με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μεγάλη. Οχι, για το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ (και τι θα απογίνει) δεν ρωτήθηκε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο