Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επανάσταση στην ΕΡΤ

Η επανάσταση στην ΕΡΤ

Μου έκανε εντύπωση ο διάλογος (στους διαδρόμους της Βουλής) ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα

Μου έκανε εντύπωση ο διάλογος (στους διαδρόμους της Βουλής) ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, στο περιθώριο της λαμπρής τελετής για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση:

«Θα πολιτευτείς;» ρώτησε ο ένας πρόεδρος (της Βουλής) τον άλλον πρόεδρο (της ΕΡΤ), σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για να λάβει την απάντηση: «Οχι ακόμα».

Αργότερα, μου εξήγησαν ότι είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μεταξύ τους, εδώ και χρόνια. Ποιο; Αυτό με το «εάν θα πολιτευτείς ή όχι». Εν πάση περιπτώσει, άλλα είναι τα ζητήματα που ήθελε να θίξει ο κ. Ζούλας στους συνομιλητές του, εκείνο το μεσημέρι στη Βουλή…

Αισθανόταν, όπως έλεγε, υπερήφανος επειδή άρχισε τις διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις της ΕΡΤ χωρίς να αναμείξει την ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται, είπε, με τρία συνδικαλιστικά σωματεία εκτός της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ρωτήθηκε όμως και για την Ολγα Τρέμη, επιβεβαιώνοντας ότι θα παρουσιάζει (κατά πάσα πιθανότητα από το τέλος του μήνα) μια εκπομπή, μαζί με τρεις άλλους και ότι η εκπομπή αυτή θα είναι εξωτερική παραγωγή. Οσον αφορά την αμοιβή της κυρίας Τρέμη δεν μου επιτρέπεται να πω (καθότι είναι θέμα προσωπικών δεδομένων), αλλά ο κ. Ζούλας με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μεγάλη. Οχι, για το μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ (και τι θα απογίνει) δεν ρωτήθηκε.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024