
Ολυμπιακός : Απόλυτος και μόνος πρώτος με μεγάλο «διπλό» στην Ουγγαρία
Σπουδαία νίκη για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ στην Ουγγαρία κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο του LEN Champions League
Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία όπου βασισμένος στην εξαιρετική του άμυνα επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο του LEN Champions League.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παρέμεινε έτσι στην κορυφή του ομίλου κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ράσοβιτς αλλά ο Ολυμπιακός γύρισε γρήγορα το ματς και δεν άφησε τους Ούγγρους να προηγηθούν ποτέ ξανά. Σκουμπάκης και Μπουλιούμπασιτς έκαναν το 2-1, ο Σούμποτιτς έφερε το ματς στα ίσα αλλά ένα γκολ του Μυλωνάκη έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 3-2 στο τέλος του οκταλέπτου.
Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Γιόκοβιτς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό κάνοντας το 4-2, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται και με 5-3 αλλά η Ζόλνοκ απάντησε και ισοφάρισε σε 5-5. Ο Μυλωνάκης σκόραρε και πάλι στο φινάλε και έκανε το 6-5 για την ομάδα του.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-6, η Ζόλνοκ μείωσε στο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία αφού στην τελευταία επίθεση και με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0
Ζόλνοκ: Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπάροτι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.
Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο
- Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η απόφαση της EPPO αποδεικνύει πως το σκάνδαλο ήταν γαλάζιο – Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις
- Ο Άρης Betsson και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν προφορικά για Τολιόπουλο



