Ολυμπιακός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λάζαρος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.
17 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός επικρατεί της ΑΕΚ με 4-1 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βλέπει όμως τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τραυματίζεται και να ξεσπά σε κλάματα καταλαβαίνοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Η διάγνωση είναι ρήξη χιαστού με τον άσο των Πειραιωτών να αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από τη νέα σεζόν.
Μετά από εννέα μήνες και αφού μεσολάβησε και μία θλάση ενδιάμεσα, ο Λάζαρος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την ομάδα και αφήνει πίσω του το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Λάζαρος μετράει λοιπόν αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και αναμένεται να αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442