Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Δεν μπορούμε να μένουμε στις απαγορεύσεις, θέλουμε μετακινήσεις φιλάθλων

Αυγενάκης: Δεν μπορούμε να μένουμε στις απαγορεύσεις, θέλουμε μετακινήσεις φιλάθλων

Τρίωρη συνάντηση με αντιπροσωπεία της Super League 1 είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μετακινήσεις, λέσχες φιλάθλων και στήριξη του αθλητικού νομοσχεδίου περιελάμβανε η ατζέντα. Συμφώνησαν όλοι να δουν ζεστά το θέμα της άρσης απαγόρευσης των μετακινήσεων

Μεγάλη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με αντιπροσωπεία της Super League 1 έγινε νωρίτερα το απόγευμα, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με το θέμα που ήταν… κυρίαρχο στην ατζέντα να είναι οι μετακινήσεις φιλάθλων σε εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα όλων των πλευρών, αλλά κάτω από ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο και αφού φυσικά πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Από τη Λίγκα συμμετείχαν οι Μηνάς Λυσάνδρου (ως πρόεδρός της, αλλά και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ), Γιάννης Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος της SL1), Παναγιώτης Μπιλίρης (ΠΑΕ Αρης), Κάτια Κοξένογλου (ΠΑΕ Ατρόμητος), Κώστας Καραπαπάς (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς (ΠΑΕ ΟΦΗ), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), αλλά και οι Αχιλλέας Τσιχτής (πρόεδρος ΔΕΑΒ) και Νίκος Πετρόπουλος (Υ/Δ Αθλητικής Βίας).

Για περισσότερες από τρεις ώρες και σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν άμεσες δράσεις, αλλά και μέτρα που χρήζουν νομοθετικών ρυθμίσεων, στο επόμενο σχέδιο νόμου που θα ετοιμαστεί τους προσεχείς μήνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024